Machinefabriek Goedhals

Goedhals uit Amersfoort is een machinefabriek die gespecialiseerd is in de productie, reproductie en reparatie van unieke (slijt)delen. Kwaliteit door vakmanschap en technische perfectie, daar draait het bij ons om! We werken voor bedrijven in uiteenlopende branches:  Van drukkerijen tot machinebouw en van scheepsbouw tot automotive. Vaak gaat het om uniek en specialistisch werk, maar ook kleine tot middelgrote series. Regelmatig met de nodige spoed omdat onze opdrachtgevers letterlijk zitten te springen om dat ene onderdeel dat acuut vervangen moet worden.

Reparatie van uw machineonderdelen
Zijn er unieke onderdelen in uw machines aan vervanging toe? Of dreigen er machineonderdelen kapot te gaan? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het vervangen van deze onderdelen. Als u een model of een tekening aanlevert gaan wij ermee aan de slag. 

Kleine oplagen specialistisch werk
We zijn gewend aan het produceren van kleine oplagen. Veel van wat we doen is eenmalig en uniek. Dit past bij ons motto: Alles wat gemaakt is, kan ook worden gereproduceerd. Dit kunnen wij door de combinatie van ons veelzijdig machinepark, bewezen vakmanschap en vertrouwde kwaliteit. 

Wij zijn actief in verschillende branches:

automotive, drukkerijen, machinebouw, motorrevisie, scheepsbouw, spoorwegen, bakkerijen

Historie Machinefabriek Goedhals

In 1904 werd Machinefabriek Goedhals opgericht.

Tot 1999 is het traditionele familiebedrijf in handen van de familie Goedhals gebleven.
Na het afscheid van mevrouw Goedhals, beter bekend als “de juffrouw”, is er ook afscheid genomen van de met de handgeschreven kasboek. Er is gewerkt aan het moderniseren van zowel de bedrijfsvoering als het machinepark.

Inmiddels hebben CNC machines hun intrede gedaan, wordt er in AutoCad getekend en werken we met een ERP systeem en boekhoudpakket.

Metaalbewerking is onze specialiteit

onze werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van ambachtelijke kennis, hedendaagse inzichten en een veelzijdig machinepark. Naast draaien en frezen wordt er in huis gestoken, geslepen en gehard.